Ben Bor kiest voor volgend seizoen voor sv Loosduinen

|

De negenentwintigjarige Ben Bor (foto) versterkt komend seizoen de selectie van sv Loosduinen. Na Pieter Blanken, Mike Lunenburg en Frans Tetteroo is de middenvelder de vierde aanwinst die zijn kunsten op sportpark Madestein gaat vertonen.

De linkspoot speelde in het verleden voor onder meer VCS, Quick, ADO Den Haag, DHC en Die Haghe. ,,De afgelopen seizoenen speelde ik voor DUNO en was sv Loosduinen in die derde klasse vaak onze tegenstander. Dat waren altijd wel intense wedstrijden waar veel publiek op af kwam. De wedstrijden waren ook leuk omdat ik veel spelers van Loosduinen ken”, aldus Ben Bor.

Enthousiast

De keuze voor sv. Loosduinen was daardoor voor Bor snel gemaakt. ,,Die jongens zijn enorm enthousiast en betrokken bij de club. Daarnaast waren de gesprekken met de trainers ook goed. De visie en de manier van trainen en spelen spreken mij enorm aan.”

Body

De trainers Peter Barendse en Peter Baptiste zijn content met hun nieuwste aanwinst. ,,Ben is een speler die op 6, 8 of op 10 uit de voeten kan. Hij is een linkspoot die ook voor wat meer body op het middenveld kan zorgen. Net zoals Pieter, Mike en Frans zal hij goed in de groep passen. Dat vinden wij als trainers wel enorm belangrijk”, laat Peter Baptiste weten.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder