Samenwerking met ‘stichting Laakkwartier in de Maatschappij’

Ron Jansen, voorzitter van Laakkwartier, overhandigde aan Robin van der Zwan het jubileumboek ‘Een leven lang Laakkwartier’. De directeur van het juridisch incassokantoor Trust and Law is bereid om de stichting ‘Laakkwartier in de Maatschappij’ te ondersteunen.

Bij de uitreiking was Peter van der Zwan, mentor van Trust and Law eveneens aanwezig. ,,Een mooi concept”, zegt Robin van der Zwan. ,,Ik heb er alle waardering voor dat op deze wijze projecten in de wijk en binnen de vereniging worden ondersteund. Na een positief en constructief gesprek met Ron Jansen zullen we ons in diverse opzichten aan de stichting conformeren. We gaan hiervoor een plan opstellen.”

Respect

,,Laakkwartier heeft door haar goede organisatie en maatschappelijke karakter binnen de wijk een voorbeeldfunctie ten opzichte van andere verenigingen in Den Haag en omstreken”, vult Peter van der Zwan, ex-trainer van onder andere Wilhelmus en DSO aan. ,,Ik heb hier diep respect voor. Het verenigingsleven mag hieraan een voorbeeld nemen wat het bestuur en de vrijwilligers hebben neergezet.”

,,We zijn blij met deze steun”, reageert Ron Jansen. ,,We kijken uit naar de samenwerking. Trust and Law is een gerenommeerd kantoor met een groot netwerk.”

Bij de foto: Ron Jansen overhandigt het jubileumboek aan Robin van der Zwan. Peter van der Zwan (rechts) kijkt toe.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder