sv Loosduinen haalt met Wouter Dijkgraaf volgende aanwinst binnen

sv Loosduinen heeft met Wouter Dijkgraaf (foto) haar vijfde versterking voor het nieuwe seizoen binnen. De zevenentwintigjarige linkspoot komt over van zondag eersteklasser VUC.

Dijkgraaf speelde in het verleden voor onder meer het voormalige RVC Rijswijk, KMD, Semper Altius en komt op sportpark Madestein een groot aantal bekenden tegen. ,,De keuze voor sv Loosduinen heeft daar ook mee te maken. Ik ken trainer Peter Barendse al heel lang. Wij delen dezelfde mentaliteit. Dat wist ik van tevoren al, maar dat merkte ik tijdens onze gesprekken nog meer. De wil om te winnen is daar een voorbeeld van. Ik geef nooit op. Dat zie je ook terug in mijn spel. Dat gevoel gaf de trainer mij ook. Daarnaast spelen Ferrie Bierens, Ricardo Steinhauer en Quincy Barendse bij de club. Dat maakt de keuze ook makkelijker, want dat zijn goede vrienden van mij”, aldus Dijkgraaf.

Voordeel

Trainer Peter Barendse is blij met de komst van Wouter Dijkgraaf. ,,Wouter is een speler die de hele linkerflank kan bestrijden. Dat is een enorm voordeel. Hij brengt ook de nodige ervaring en de juiste mentaliteit met zich mee. Met de huidige selectie en de komst van Wouter, Pieter, Mike, Frans en Ben staat er inmiddels een mooi groepje”, aldus Barendse.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder