Aad de Mos reikt prijzen uit bij IM Cees IJspelder sr. toernooi 2021

Aad de Mos (foto) reikt op zaterdag 14 augustus de prijzen uit na afloop van het IM Cees IJspelder sr. toernooi van DUNO. De voormalig voetballer en oud-trainer van onder meer Ajax, PSV en KV Mechelen is van de partij wanneer na drie voetbaldagen (10, 12 en 14 augustus) de prijzen worden verdeeld.

Uiteraard is er de hoop dat het Corona-tijdperk dan achter de rug is en er gewoon gevoetbald kan worden, met publiek.

Aad de Mos, nu woonachtig in Brabant, volgt het Haagse voetbal nog op de voet, zo laat mede-toernooiorganisator Hans Lamens weten op de DUNO-site. ,,Aad begon gelijk over het walking football dat we hier bij DUNO doen en waarbij ik training geef”, laat Lamens lachend weten. ,,Aad weet echt alles over het voetbal hier. Niet alleen ADO Den Haag, hè. En ja, natuurlijk wilde hij de prijzen komen uitreiken. Ik ben er trots op dat hij speciaal voor ons deze kant wil op komen.”

Deelnemers

De deelnemende clubs aan het DUNO-toernooi zijn: DHC (1e klasse zondag), Die Haghe (1e klasse zaterdag), TAC’90 (hoofdklasse zondag), Scheveningen (Tweede Divisie, bekerhouder), Quick (Derde Divisie), sv Nootdorp (1e klasse zaterdag), HVV (2e klasse zondag) en DUNO zelf (3e klasse zaterdag).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder