Ron Mangelmans stopt om gezondheidsredenen als secretaris bij RVC Celeritas

Ron Mangelmans (foto) heeft het bestuur van RVC Celeritas enige tijd geleden geïnformeerd, dat hij zijn functie van secretaris niet langer meer kan bekleden vanwege gezondheidsredenen.

Mangelmans was, naast zijn functie, altijd een gewillig oor voor iedereen en bood zijn hulp aan daar waar nodig was. Voorzitter Cees Kouwenhoven: ,,We gaan hem erg missen binnen de vereniging en wensen hem, uiteraard uit naam van iedereen, een mooie tijd samen met z’n gezin. Wij hopen hem nog regelmatig op het sportpark te zien.”

Aderlating

Het vertrek van Ron Mangelmans betekent voor RVC Celeritas een aderlating op bestuurlijk vlak. Het secretariaat zal nu tijdelijk overgenomen worden door Raymond de Kruif. Geen onbekende bij de club, die zich ook jaren heeft ingezet als vicevoorzitter van Celeritas. De website van de club werd ook up-to-date gehouden door Ron Mangelmans. Die taak wordt nu overgenomen door voorzitter Cees Kouwenhoven en Hans Boutens.

Penningmeester

De club heeft een betrokken vader als penningmeester. Dennis Baak was tot 2019 verbonden aan VELO, waar zijn zoon keepte. Na een paar proeftrainingen bij RVC Celeritas voelden vader en zoon zich thuis op het sportpark Irene en stond Dennis Baak open om de vereniging ook daadwerkelijk te helpen. Gezien zijn financiële achtergrond werd de functie van ad interim penningmeester een waardevolle toevoeging voor de club. Tenslotte is om het bestuur op sterkte te brengen John van der Wal toegetreden op ad interim-basis als bestuurslid Algemeen Zaken.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder