TAC’90-legende Prem Naipal onverwachts overleden  

De vereniging TAC’90 is diep geraakt door het onverwachte overlijden van het zeer gewaardeerde lid Prem Naipal, bij de meesten beter bekend als Zorro.

Hiermee komt een einde aan het leven van een man die een groot deel van zijn leven gepassioneerd met voetbal bezig is geweest. Heel lang geleden besloot Prem Naipal als redelijk getalenteerde voetballer de switch te maken naar de plek in het doel. Nadat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen had gehangen werd hij verzorger/masseur.

In die hoedanigheid diende hij met veel plezier verschillende verenigingen. Bij TAC’90 was Prem Naipal een zeer gewaardeerde vrijwilliger en tot het allerlaatste moment actief als verzorger van de zaterdagselectie. Niet alleen verzorgde hij de spelers op en top, maar ook was hij niet te beroerd om af en toe aan een speler een welgemeend advies mee te geven.

Na een wedstrijd kon hij tijdens de derde helft lang nagenieten van zijn flesje(s) bier met een aanstekelijke glimlach onder zijn snor. Het laatste leverde hem in de Haagse voetbalwereld de bijnaam Zorro op (naar de gemaskerde held met snor uit de gelijknamige tv-serie). ‘Zorro’ overleed door onvoorziene complicaties na een operatie. Hij werd 73 jaar.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder