Quick verlengt samenwerking met Feyenoord

Het bestuur van Quick maakt bekend, dat het samenwerkingsverband met de jeugdopleiding van Feyenoord met minimaal een jaar wordt verlengd. Afgelopen juni begon Quick de samenwerking met de club uit Rotterdam. Beide partijen zijn, ondanks de beperkingen door de corona crisis, tevreden over de samenwerking en hebben besloten dit voort te zetten.

Ondanks de beperkingen is er het afgelopen jaar op regelmatige basis contact geweest. De coördinator van de Academy Partner, Remko Heerkens, is een aantal keer op Quick geweest om de jeugd onderling tegen elkaar te zien voetballen en Quick-trainers werden uitgenodigd voor webinars over onder meer het ontwikkelen en trainen van speelwijzen. Zowel Quick als Feyenoord zijn tevreden over de samenwerking en leren veel van elkaar.

Uitbreiding

De verwachtingen blijven sinds het tekenen van onze samenwerkingsovereenkomst afgelopen juni hetzelfde. Samen wordt er gekeken naar de ontwikkeling van jonge spelers. Hoe ontdek en koester je talent? Hoe kunnen spelers zich ontwikkelen op fysiek, technisch, tactisch maar ook op mentaal vlak.

Quick hoopt dat de samenwerking verder kan worden uitgebreid door themabijeenkomsten, korte stages en demonstratietrainingen weer bij te kunnen wonen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder