Die Haghe is trots op presenteren van haar technische jeugdkader

Er is een aantal momenten waarop je als jeugdbestuur extra trots bent op je voetbalclub. Dat meldt het jeugdbestuur van Die Haghe aan Haaglanden Voetbal.

Zaterdagochtend, als het terrein volloopt met enthousiaste kinderen, als je kampioenen mag huldigen en als je talenten in het eerste elftal ziet debuteren. ,,Maar het meest trots maakt het ons, om met jullie deze foto te delen en ons Technisch Kader voor volgend jaar voor te stellen.”

Kwaliteit

,,We hebben een groep vol kwaliteit weten samen te stellen, waarmee we weer een volgende stap gaan zetten in professionalisering van onze jeugdafdeling. Samen met Piet van der Valk (Hoofd Opleidingen), Jeremy van der Stap (Sportcoördinator) en onze Hoofdcoördinatoren Frank Teunissen, Dennis Christiaanse, Lammert Danhof, Bouwko Nienhuis en Ted van Wayenburg hebben we een ontzettend stabiele voetbalbasis neergezet voor het komend seizoen.”

Focus

,,Naast doorontwikkeling van onze selectieteams op hoog niveau, ligt voor ons de focus het komend seizoen op het breed opleiden en coachen van alle jeugdtrainers. Ons Technisch Kader heeft ervaring  in het onderwijs, beweging en natuurlijk zijn het echte voetbaldieren met een zwart-wit hart”, aldus Jordy Coene namens het jeugdbestuur van Die Haghe.

Overzicht

Een overzicht van de beschikbare jeugdtrainers het komende seizoen bij Die Haghe:
JO7 (Mini’s)  Melvin Kalkman, JO8 (selectie) Hani Chatir, JO9 (selectie) Bernard Gaburno, JO10 (selectie) Jelle Halsema, JO11 (selectie) Yoran v Voskuilen, JO13-3 (geboorte jaar 2010) Jesse Bakker, JO13 (selectie) Gerard de Niet, JO14 (selectie) Otto Pannevis, JO15 (selectie) Ronny Rameswar, JO16 (selectie) Jeroen Plugge,  JO17 (selectie) Robin van Straaten, JO19 (selectie) Hassan Amhayi, keeperstrainer Martisano Biliosa en keeperstrainer Joshua Roos.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder