ADV: TAC’90 houdt op haar complex samen met KNVB ‘Oranjefestival’

Sinds jaren vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij kunnen er genieten van veel voetbalplezier, leren met respect met elkaar omgaan samen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven TAC ’90 beter te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, wordt op woensdag 2 juni een uniek Oranjefestival op Sportpark de Verlichting gehouden.

TAC ’90 werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB. Om de verenigingen, rondom het komende EK, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel gemakkelijk. Klik HIER.  Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Er volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kun je altijd contact opnemen. Dit kan via de mail contactpersoon hoofdjeugdopleiding:  ak1972@live.nl of via www.tac90.nl.

 

Lees verder