FC Skillz sluit zich aan bij ‘Haagse Norm’

De Haagse Norm is een samenwerkingsverband van Haagse voetbalclubs, de KNVB, Gemeente Den Haag en WSDH. Deze samenwerkingspartners hebben in 2017 de handen in elkaar geslagen voor de ontwikkeling van een platform, gericht op de waarden en normen binnen het Haagse voetbal.

De aangesloten clubs hebben afspraken gemaakt en regels opgesteld voor arbitrage, ouders, aanvoerders, spelers, bestuurders en trainers/coaches. De clubs werken hierin nauw samen om de waarden en normen, waar de Haagse Norm voor staat, na te leven en die ook terug te lezen zijn in het manifest hiervan. De herkenbaarheid van de clubs, die zich hierbij hebben aangesloten zijn de welbekende Haagse Norm aanvoerdersbanden.

Kernwaarden

Terry Konings, voorzitter FC Skillz: ,,De kernwaarden van FC Skillz sluiten naadloos aan op de waarden van de Haagse Norm. Het is belangrijk om als clubs met elkaar in gesprek te blijven en te leren van elkaar als het gaat om de ontwikkeling binnen de voetballerij. Verbinding is hier het sleutelwoord en daarom ben ik verheugd dat wij vanuit FC Skillz ons hierbij kunnen aansluiten, zodat ook wij onze bijdrage hieraan kunnen leveren.”

Haaglanden Voetbal is mediapartner van de ‘Haagse Norm’.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder