Rob Buursen vertrekt als verenigingsmanager bij HBS Craeyenhout

Naast zijn werkzaamheden voor HBS als verenigingsmanager is Rob Buursen (foto) eigenaar van Pets’ Company. Hij is daarnaast bezig met het opzetten van een nieuwe onderneming. Dit alles zal lastig te combineren zijn met zijn huidige rol als verenigingsmanager op HBS Craeyenhout.

Het bestuur van HBS betreurt het, dat Rob Buursen heeft besloten de club te verlaten, want hij gaat een groot gat achterlaten, maar het begrijpt en respecteert zijn besluit uiteraard wel.

Het bestuur van de Kraaien: ,,Rob heeft zich de afgelopen vijftien jaar vol toewijding ingezet voor HBS Craeyenhout. Hij deed dat in diverse commissies, het hockeybestuur en de laatste acht jaar als verenigingsmanager. Die laatste functie combineerde hij in de eerste jaren met de rol van horecamanager. Voor velen van onze leden en bezoekers is Rob het gezicht van onze vereniging.”

Vacature

De club zal op korte termijn op haar website een vacature plaatsen voor de opvolging. Rob Buursen blijft nog tot 1 augustus om de nieuwe verenigingsmanager in te werken. De club wil op een later tijdstip – als het weer mag – feestelijk afscheid nemen van haar huidige verenigingsmanager.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder