Guy Muller verlaat VUC en kiest voor Wippolder  

Guy Muller (foto), de gedreven nummer zes van zondag eersteklasser VUC, gaat een nieuwe uitdaging aan bij het Delftse Wippolder, dat uitkomt in de tweede klasse. Hij volgt daarmee trainer Mark Moen naar sportpark De Pauwmolen.

Zo’n acht jaar terug kwam de talentvolle Guy Muller over van de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Van een jonge gretige middenvelder ontwikkelde Muller zich tot een scherpe en ervaren, waardevolle middenvelder bij VUC onder trainer Mark Moen.

De intentie om na VUC weer een volgende stap hogerop te maken veranderde toen Muller maatschappelijk gezien goede stappen kon zetten.  Ondertussen werkte hij mee aan een reeks mooie jaren bij de pinguïns. Zowel prestatief als qua gezelligheid had hij het naar zijn zin met een aantal goede prestaties en met onvergetelijke trainingskampen in het Spaanse Marbella.

Namens het bestuur van VUC spreekt Peter Looijesteijn zijn waardering uit voor al de jaren dat Guy Muller alles heeft gegeven voor het vlaggenschip en een volgende stap wordt de vriendelijke nummer zes dan ook van harte gegund.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder