KSD Marine op trainingskamp naar Limburg

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zal de selectie van KSD Marine ook dit jaar op trainingskamp gaan. Als locatie is de keuze op het Limburgse Echt gevallen.

Echt is een kleine stad met een rijke historie, gelegen tussen Roermond en Sittard. Aldaar zal het team van trainer Henk Baggerman (foto) zich van vrijdag 20 tot en met zondag 22 augustus klaarstomen voor de komende jaargang.

Spelers

In de afgelopen tijd begroette KSD Marine een handvol nieuwe spelers. Sam Claes kwam over van SVC ’08. Herman van Maren en Jordi de Jager maakten de overstap van ODB. Brian Bloemink verruilde DUNO voor KSD Marine en ook Kia Sharif, oud-speler van onder meer Barendrecht, speelt vanaf dit seizoen aan de Oude Waalsdorperweg, evenals Rinaldo Zwalve van VCS. Daarnaast keerde oude bekende Josh Smart terug na een verblijf bij Wilhelmus.

Verder wist KSD Marine de selectie van vorig jaar nagenoeg intact te houden. In Echt zal volop gewerkt worden aan de teambuilding en hoopt de technische staf deze vernieuwde groep tot een eenheid te smeden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder