Hoofdtrainer Tolga Akarsu stopt als hoofdtrainer bij Vredenburch

Tolga Akarsu (foto) heeft het bestuur van Vredenbruch laten weten, dat hij stopt als hoofdtrainer van de selectie. Het wordt voor hem steeds moeilijker om zijn taken als trainer te combineren met zijn werk.

Die mededelling wordt door de Rijswijkers betreurd, aangezien Tolga met zijn jonge ploeg dit seizoen en vorig seizoen op koers lag om de al lang gekoesterde promotie te bewerkstelligen. Helaas sloeg Corona hard toe en de rest is bekend.

Jeugdafdeling

Naast zijn werk als hoofdtrainer bij de senioren heeft Tolga ook mooie prestaties neergezet binnen de jeugdafdeling. Daar is de club hem dank ook dankbaar voor. De komende tijd zal besproken worden of –  zo ja in welke rol – Tolga mogelijk nog iets voor Vredenburch kan betekenen in de toekomst.

Zoektocht

Vredenbruch is dan ook op zoek naar een nieuwe trainer voor de selectie. Ben jij sportief, betrokken, een echte teamplayer en twee avonden in de week en op zaterdag beschikbaar? Stuur dan een bericht naar vrijwilligerscoördinator Hans Rutten: hans.rutten@krsv-vredenburch.nl voor vragen of meer informatie.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder