Meidenteam Onder 17 Graaf Willem II/VAC start in landelijke competitie

Het meidenselectieteam van Graaf Willem II/VAC in de leeftijdscategorie Onder 17 is toegelaten tot de landelijke competitie van de KNVB. Voor Graaf Willem II/VAC is dit een grote eer en uitdaging.

Uit de hele regio Rotterdam-Den Haag zijn maar weinig clubs in deze competitie vertegenwoordigd. Het is de eerste keer dat Graaf Willem II/VAC op het hoogste niveau voor meidenteams van de partij is. Met de stap naar de landelijke competitie bewijst de club op de Roggewoning, al jarenlang de club met de grootste meidenafdeling in Den Haag en omstreken, dat het ook kwalitatief grote stappen vooruit heeft gezet.

Ambitie

Graaf Willem II/VAC heeft als motto ‘familievereniging met prestatiedrang’, waarbij spelplezier en de ambitie om steeds beter te gaan voetballen perfect samengaan. De laatste jaren is, met name ook bij de meidenafdeling, geïnvesteerd in de technische staf en dat werpt zijn vruchten af. Ervaren speelsters kiezen daarom ook steeds vaker voor Graaf Willem II/VAC.

Spannend

De vereniging verheugt zich op een spannend seizoen, waarin eindelijk weer volop wedstrijden kunnen worden gespeeld. Voor de meiden van MO17-1, onder de sportieve en charismatische leiding van coach en trainster Shannon Ausma, wordt het extra spannend. Graaf Willem II/VAC hoopt vooral dat ze plezier aan het nieuwe avontuur zullen beleven en er veel van zullen leren.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Marc Kooistra)

Lees verder