SVC’08 start komend seizoen met O23-elftal

|

SVC’08 start aankomend seizoen met een O23-elftal in de A-categorie. Het O23-elftal komt in de hiërarchie onder het eerste te staan en moet een tussenstap zijn voor talentvolle jeugdspelers.

SVC’08 heeft Robin den Dulk (foto) aangesteld als hoofdtrainer van de O23-selectie. Net als afgelopen seizoen bij het tweede team, zal Romano Spaans als assistent-trainer fungeren.

Bij SVC’08 is de afgelopen twee jaar al geleidelijk gewerkt aan de verjonging van het tweede elftal. Met de ontwikkeling bij de jeugd, waar alle eerste teams op minimaal hoofdklasse niveau actief zijn en de ontwikkeling in het voetballandschap van de KNVB, is SVC’08 klaar voor de volgende stap. Er staat een talentvolle groep spelers klaar om op 7 augustus te starten als SVC’08/O23.

Stappen

Vanuit de jeugd en selectie heeft SVC’08 de afgelopen seizoenen mooie stappen gemaakt, met als resultaat dat er straks een talentvolle O23-groep staat, terwijl er ook zo’n tien spelers in het eerste zitten die nog onder de 23 jaar zijn. Door de ontwikkeling binnen SVC’08, gaat SVC’08/2 spelen in de reserve derde klasse. Als trainer heeft SVC’08 Hans van Zaanen aangesteld.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder