Peter Hartgring en Bas Oomens kunnen beginnen aan trainerscursus UEFA B

Afgelopen week is bekend geworden dat Peter Hartgring (foto), trainer van de zondagploeg van sv Erasmus, met goed gevolg de toelatingsprocedure voor de trainersopleiding UEFA B heeft afgelegd. Vanaf september start voor hem deze zeer gewenste opleiding.

Peter Hartgring gaat zijn vijfde seizoen in bij de zondagselectie van sv Erasmus. Na het mislopen van de promotie naar de derde klasse vorig seizoen en met het huidige seizoen de corona-uitbraak, gaat de zondagselectie er weer voor komend seizoen.

Intact

De huidige selectie blijft nagenoeg intact en kan zelfs nog nieuwe spelers verwelkomen. Hoe de competitie eruit komt de zien is nog steeds de vraag. Een kleine hoop is nog steeds dat de KNVB voor deze regio de derde en vierde klasse samenvoegt, zodat ook de zondagselectie van sv Erasmus een normale competitie kan gaan spelen.

Aanvoerder

Ook de aanvoerder Bas Oomens van de zondagselectie is toegelaten tot de cursus UEFA B (jeugd). Oomens is, naast speler van sv Erasmus, ook trainer bij de jeugd van ADO Den Haag.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder