Tweede Divisie: Scheveningen komt goed uit ‘transferperiode’

Scheveningen komt komend seizoen weer uit in de Tweede Divisie. Gelet op de overschrijvingsperiode lijkt de selectie van trainer John Blok en assistent Robin Knoester er niet zwakker op geworden. Integendeel!

Kevin Gomez Nieto (foto) keerde terug op het oude nest na een verblijf het op hetzelfde niveau spelende Quick Boys. Ricardo de Vlugt (van VVSB) komt zijn broer Mitchel gezelschap houden op sportpark Houtrust. Donovan de Groot komt over van Westlandia (zo) en Mitchel Buijs van DSO.

Terug

Verder trekken komend seizoen het Scheveningen-shirt aan Freek van Eijk (Excelsior Maassluis), Robin van Straaten (Excelsior Rotterdam), Georni Elvilia (Alphense Boys) en Eddie Kaffa keerde terug op vertrouwde grond na een verblijf bij Katwijk.

Afscheid

Tussentijds had Scheveningen al afscheid genomen van oud-ADO Den Haag-speler Chovanie Amatkarijo, die een contract tekende bij het Zweedse IF Karlstadt Fotboll. Levi Schwiebbe zette een punt achter zijn actieve voetballoopbaan, terwijl Nabil Haddadi koos voor Quick en Jordi de Bruin na een jaar weer terugkeerde bij SVC’08.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder