Tweede Divisionist Scheveningen al bezig met voorbereiding nieuwe seizoen

De hoogst spelende amateurclub in onze regio, Scheveningen, is op dit moment met haar A-selectie al bezig met het eerste deel van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Onder voorbehoud van definitieve eerdere versoepelingen per 26 juni hoopt Scheveningen op 26 juni en 3 juli te kunnen oefenen tegen respectievelijk Laakkwartier en RKAVV. 

Na een vakantie van enkele weken medio juli, pakt de groep onder leiding van trainer John Blok (foto) en zijn assistent Robin Knoester eind juli de draad weer op en wordt er toegewerkt naar de competitiestart van de “Jack’s League” (de nieuwe naam van de Tweede Divisie), die vooralsnog gepland staat voor zaterdag 21 augustus.

Jong Scheveningen

De talentvolle groep van Jong Scheveningen hervat de competitie pas eind september en begint in augustus weer met trainen, waarbij overigens nu al de nodige spelers meetrainen met de A-selectie en dat ook tijdens het reguliere seizoen regelmatig zullen blijven doen. Jong Scheveningen oefent in augustus en september tegen een aantal eerste elftallen en sterke beloftenteams uit de regio.

Oefenduels

De hoofdmacht van Scheveningen speelt in de voorbereiding – naast de duels tegen Laakkwartier (26/6) en RKAVV (3/7) nog tegen Egalité Academy (thuis 31/7), Westlandia (uit 3/8), sv Nootdorp (10/8 op IM Cees IJspelder Toernooi van DUNO), Quick (14/8 op hetzelfde toernooi). Op 7 augustus wordt ook nog een oefenduel ingepland.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder