Sponsorcommissie SEV huldigt voorzitter Rob de Ruijter

Namens De InVESTEring, de sponsorgroep van SEV, is tijdens de Algemene Ledenvergadering vertrekkend voorzitter Rob de Ruijter in het zonnetje gezet. De Ruijter  werd bedankt voor alles wat hij de afgelopen zeven jaar voor SEV heeft gedaan.

De leden benoemden hem voor zijn inzet tot erelid, maar dit was voor alle in dertig jaar verrichte activiteiten. Samen met het helaas recent overleden erelid Sjoerd Koster zat De Ruijter in het eerste bestuur van De InVESTEring. Het typeert hem dat hij er als algemeen voorzitter steeds in geslaagd is om bij alle vacatures van bestuursfuncties een opvolger te vinden.

‘Kunststukje’

Zijn laatste ‘kunststukje’ is de nieuwe algemeen voorzitter. In Harry Oldersma, een echte clubman, vond hij de geschikte persoon. Toen in de Corona-periode alle activiteiten stil lagen, stak Rob veel tijd in het gastheerschap voor die verenigingen en organisaties die geen gebruik konden maken van hun eigen accommodatie/sporthal, maar wel bij SEV terecht konden. Hierdoor konden 150 tot 200 kinderen en volwassenen hun sport blijven beoefenen.

Voor De InVESTEring dus voldoende redenen om Rob de Ruijter en zijn vrouw Trix de Groot in het zonnetje te zetten.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder