Niels Goderie geeft stokje van jeugdvoorzitter bij Blauw Zwart over

Niels Goderie (foto) heeft er zijn laatste dag als jeugdvoorzitter van Blauw-Zwart op zitten. Hij wordt op de Schulpwei in die functie opgevolgd door Renate de Jong, die ook zijn taken zal overnemen in het hoofdbestuur.

Ook nieuw in de jeugdcommissie bij Blauw Zwart is Ralph Ruyters, die de marketing (o.a. het werven van nieuwe leden) en de nieuw te vormen toernooicommissie gaat leiden. Niels Goderie over de vier jaar dat hij als jeugdvoorzitter heeft gefungeerd: ,,Ik kijk met trots terug. Een functie waarvan ik het een enorme eer vond om te mogen uitoefenen bij Blauw Zwart. Veel leuke zaken mogen bedenken en uitgevoerd en ook helaas wat mindere zaken moeten oppakken. Ik kijk met trots terug op de afgelopen jaren waarbij een aantal dingen mij altijd bij zal blijven. De start en het opzetten van het meidenvoetbal is toch wel het hoogtepunt en ik zal dit zeker blijven volgen bij Blauw-Zwart.”

Missen

,,Daarnaast ben ik trots met het beleid over seksueel grensoverschrijdend gedrag, met alle trainers die een VOG hebben gehaald, alle jassen voor de jeugdtrainers, de samenwerking met alle vrijwilligers van de jeugd (trainers, TC, JCC, kantineploeg, toernooicommissie en vele anderen) en dat alle teams hun eigen materialen hebben. Te veel om alles op te noemen. De huldegingen van de kampioensteams ga ik zeker missen, wat een feest is dat altijd geweest”, aldus Goderie op de clubsite.

Trainen

Niels Goderie vertrekt niet bij Blauw Zwart, maar zal de Schulpwei nog wekelijks bezoeken. ,,Ik zal vooral de wedstrijden van mijn zoon blijven volgen, de vrouwen 1 blijven trainen, het meidenvoetbal blijven volgen en zoveel mogelijk de wedstrijden van de jeugd en het eerste blijven bekijken.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder