Ton Jenner stopt wegens drukte activiteiten als trainer bij DUNO

Ton Jenner (foto) stopt bij DUNO als trainer van de reserves. Jenner heeft het door al zijn voetbalactiviteiten zo druk gekregen, dat hij het trainerschap van DUNO 2 (met Nathan Hamme) noodgedwongen moeten beëindigen

Bestuurslid voetbalzaken Stephan Mulder van DUNO over het vertrek van Jenner op de clubsite: ,,Ton is heel succesvol met zijn voetbalschool en persoonlijke begeleiding van spelers. Dit laatste is qua tijd lastig te combineren met het trainerschap van ons tweede elftal en heeft hem, na goed overleg met de technische commissie, doen besluiten zich komend jaar volledig op deze werkzaamheden te focussen. Dit betekent dat hij komend jaar geen trainer van ons tweede elftal meer zal zijn.”

Respect

Ton Jenner zelf heeft de staf laten weten op een succesvolle en fijne tijd bij DUNO terug te kijken. Hij: ,,Ik wil iedereen bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen seizoenen. We waren het niet altijd eens, maar het respect naar beide kanten was er altijd. Ik vind DUNO nog een echte vereniging en vind het dan ook jammer de club te verlaten.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto: DUNO)

Lees verder