SVC’08 stelt Martin Keus aan als Hoofd Opleiding Onder- en Middenbouw

SVC’08 heeft Martin Keus (foto) aangesteld als Hoofd Opleiding van de onder- en middenbouw (JO7 tot en met JO12). De 29-jarige Keus, die afgelopen seizoen trainer was van JO11, gaat komend seizoen de opleiding ‘Hoofd Opleiding C’ van de KNVB volgen.

Deze functie bestond nog niet binnen SVC’08. De functie is gecreëerd om de jeugdopleiding van een nieuwe kwaliteitsimpuls te voorzien. Martin Keus zal als aanspreekpunt fungeren voor de trainers en dan specifiek voor de voetbalinhoud.

Speerpunten

De Technische Commissie heeft speerpunten voor de onder- en middenbouw benoemd en Martin Keus zal de trainers helpen om de voetbalvisie van SVC’08 doelbewust aan de spelers over te dragen. Volgens Harold Tjaden, Hoofd Opleiding van SVC´08’, is Martin Keus de juiste man op de juiste plaats. ,,Martin voldoet precies aan het profiel dat we voor deze functie hadden gemaakt. Hij is deskundig op de inhoud en is – zonder profileringsdrang – dienstbaar voor de trainers. Precies wat we nodig hebben in deze functie”, aldus Tjaden op de clubsite.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder