Nick Schavemaker nieuwe verenigingsmanager HBS Craeyenhout

Deze week is Rob Buursen voor het laatste aan de slag als verenigingsmanager bij HBS Craeyenhout. Vanaf maandag 2 augustus draagt hij zijn werkzaamheden over aan zijn opvolger. Dat is geen onbekende binnen de club. Oud-voetbalvoorzitter Nick Schavemaker (foto) neemt zijn taken over.

Dit voorjaar kondigde Rob Buursen aan na acht jaar te gaan stoppen als verenigingsmanager. Hij gaat zich richten op zijn nieuwe meubelwinkel en een bedrijf waar hij al langer eigenaar van is.

Kandidaten

Op de vacature voor de opvolging van Buursen heeft een aantal kandidaten gereageerd. Een sollicitatiecommissie, bestaande uit Annemieke Wernink, Henk Soons en Joop Westdijk heeft gesprekken met de kandidaten gevoerd en een advies uitgebracht aan het Algemeen Bestuur.

Het Algemeen Bestuur van HBS is verheugd te kunnen melden dat Nick Schavemaker vanaf komende maandag start als verenigingsmanager op Craeyenhout. Hij gaat deze functie voor twintig uur in de week uitvoeren. Samen met hem wordt de komende weken een plan gemaakt voor de invulling van de horecawerkzaamheden. Mogelijk wordt er hiervoor een aparte horecamanager aangetrokken.

Betrokken

Nick Schavemaker is al vele jaren een zeer betrokken en gedreven lid van HBS en was onder meer zeven jaar voorzitter van de voetbalafdeling. Hij heeft de afgelopen jaren gewerkt als account- en salesmanager voor verschillende werkgevers en heeft een groot netwerk binnen en buiten de vereniging.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder