Oefenvoetbal: Excelsior Maassluis te sterk voor TAC’90

||||||||||||||||||

Excelsior Maassluis was zaterdag gastheer van zondag Hoofdklasser TAC’90. De thuisformatie van trainer Dogan Corneille trok met 3-1 aan het langste eind, terwijl het bij rust al 2-1 was.

Foto’s: Ron Heinen

De Tricolores kwam aan een 1-0 voorsprong door een treffer van Daan Blij. TAC’90 kwam weer op gelijke hoogte door een inzet van Yassin Irzi: 1-1. Toch namen de gastheren nog in de eerste helft weer een voorsprong, al was de treffer van Vicent van den Berg in de ogen van TAC’90 gescoord in buitenspelpositie.

Vlak na rust kreeg TAC’90 een prima mogelijkheid om weer langszij te komen, maar de bal ging voorlangs het doel van Excelsior Maassluis. De ploeg van trainer Mario Koswal kreeg nog goede mogelijkheden om tot scoren te komen, maar tot tweemaal toe werd een strafschop om zeep geholpen. Invaller Nino van Beemt bepaalde namens de thuisclub de eindstand op 3-1.