Haaglanden Voetbal Toernooi gaat weer van start

De inschrijving voor het Haaglanden Voetbal toernooi 2022-2023 is weer geopend.  De verenigingen ontvangen binnenkort de uitnodiging via de mail. Het toernooi staat weer open voor senioren en jeugdteams zowel mannen/jongens als vrouwen/meisjes.

Sir Winston Leisure Center heeft zich weer voor twee seizoenen vastgelegd als hoofdsponsor. Binnenkort worden officieel de handtekeningen gezet. Dan zullen ook de prijzen bekend gemaakt worden voor het toernooi.

Oktober

Het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup voor clubs spelend op divisieniveau of in de 1e en 2e klasse zal starten in oktober. Dit geldt ook voor het toernooi om de Halve Maan Cup voor verenigingen uitkomend in de 3e, 4e en 5e klasse. De loting voor deze toernooien en de O23-cup zal plaatsvinden in september. De exacte datum zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Inschrijving

Ook voor de overige categorieën is de inschrijving geopend maar zullen de toernooien later van start gaan. De vrouwen zullen spelen om de Sir Winston Fun & Games Vrouwen Cup en ook bij de jeugdteams is Sir Winston Fun & Games de sponsor. Bij de jeugd staat de inschrijving open voor diverse leeftijdsgroepen. De toernooien zullen doorgaan als er minimaal zestien teams ingeschreven zijn per categorie.

Scheidsrechters

De scheidsrechters zullen binnenkort weer benaderd worden om hun interesse te peilen om de wedstrijden in het toernooi te leiden. De finaledag zal op zaterdag 17 juni plaatsvinden op het sportpark Juliana, de thuishaven van FC ’s-Gravenzande.

Haaglanden Voetbal vertrouwt natuurlijk weer – na een afwezigheid van twee jaar – op een massale deelname van de clubs uit de regio. Voor teams die niet kunnen wachten met inschrijven is het formulier HIER te vinden.

Organisatie Haaglanden Voetbal Toernooi

Lees verder