Finaledag Haaglanden Voetbal Toernooi op zaterdag 25 juni 2022

Als de voetbalcompetitie hopelijk weer normaal van start kan gaan komend seizoen, zal er ook in de diverse categorieën (senioren, O23, vrouwen, jeugd – jongens en meisjes) gestreden worden in het Haaglanden Voetbal Toernooi.

De inschrijving voor de senioren (mannen en O23) gaat binnenkort al van start. De lotingsavond voor de eerste ronde volgt in september. De senioren (mannen) starten het toernooi al in de eerste helft van het seizoen.

Ook de datum van de grote finaledag, die nog steeds was toegewezen aan FC ’s-Gravenzande op het Juliana sportpark, is inmiddels ook bekend: zaterdag 25 juni 2022. Voor deze datum is gekozen omdat dan zeker is, dat er geen clubs uit onze regio meer in actie hoeven te komen in een eventuele nacompetitie. De wedstrijden in de halve finale zullen ook in juni worden gespeeld.

Daarvoor vinden alle knock-out-duels plaats. Clubs die in de eerste ronde verliezen, kunnen nog terugkeren in het toernooi via de – extra – verliezersronde. Tekst en uitleg volgt binnenkort, als de clubs worden ingelicht over de datum van inschrijving. De animo voor de Regio Cup, die Haaglanden Voetbal wilde organiseren (in samenwerking met de KNVB) was enorm. Wij hopen, dat ook alle clubs weer van de partij zullen zijn tijdens het Haaglanden Voetbal Toernooi seizoen 2021-2022.

© Haaglanden Voetbal  

Lees verder