Nu inschrijven voor Haaglanden Voetbal Toernooi 2021-2022!

Alle clubs hebben deze week via de e-mail bericht gekregen over het Haaglanden Voetbal Toernooi voor komend seizoen. De inschrijving staat al open. Wacht dus niet té lang op het gevaar af, dat het vergeten wordt.

Het is nu al mogelijk in te schrijven voor de seniorenteams (standaard) en Onder 23-teams. De inschrijving voor het vrouwen-toernooi en de jeugdtoernooien start later.

De eerste inschrijvingen voor de senioren én Onder 23-teams zijn inmiddels al binnen! Het toernooi start al in de eerste helft van het seizoen. Nieuw komend toernooi is, dat teams die in de eerste knock-out ronde worden uitgeschakeld, in het toernooi kunnen terugkeren via een zogeheten verliezersronde. Een extra kans dus om toch door te draaien in het toernooi.

De clubs uit de divisies, hoofd-, eerste- en tweede klassen spelen voor de Sir Winston Cup, de clubs uit de derde- en vierde klassen treden in het strijdperk om De Halve Maan Cup.

Niet vergeten dus, nu inschrijven voor het Haaglanden Voetbal Toernooi. De grote finaledag is op zaterdag 25 juni 2022 op het Juliana Sportpark in ’s-Gravenzande.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder