O21-competitie: Knappe winst ADO Den Haag bij Feyenoord

In de 1e divisie A behaalde ADO Den Haag O21 een knappe 1-2 zege op Nieuw Varkenoord bij Feyenoord na bij rust nog met 1-0 te hebben achtergestaan. In de 4e divisie A was er winst voor Excelsior Maassluis en een gelijkspel voor Westlandia.

Eerste Divisie A

ADO Den Haag moest op bezoek bij het Onder 21-team van Feijenoord, dat ook twee spelers van de A-selectie in de ploeg had. De Rotterdammers namen voor rust de leiding en hadden pech bij een schot op de paal.

Na de doelwisseling kwam de ADO-ploeg van trainer Gerard van Ruitenburg goed voor de dag. Fabian Shahaj maakte goed gebruik van een fout in de Rotterdamse defensie en schoof de gelijkmaker binnen: 1-1. Daarmee was de geldingsdrang van de jonge Haagse ploeg nog niet voorbij. Na een lage voorzet vanaf de linkerflank zorgde Shahaj met zijn tweede treffer ook voor de winst voor ADO Den haag Onder 21.

Zie hieronder de beelden van de wedstrijd:

Vierde Divisie A

In de 4e divisie pakte Westlandia een punt door Op de Hoge Bomen tegen De Treffers uit Groesbeek met 1-1 gelijk te spelen. Excelsior Maassluis kwam goed voor de dag door in het verre Maastricht met 0-1 te winnen van MVV.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder