Zondag 17 oktober PANNA! Sterrenteamdag op VELO

|

Op zondag 17 oktober houdt het PANNA! Magazine een evenement bij VELO in Wateringen, genaamd De PANNA! Sterrenteamdag.

Wil jij een te gekke voetbaldag beleven? Een nog betere voetballer worden? Én kans maken op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams? Dat kan op zondag 17 oktober op het sportpark van VELO aan de Noordweg in Wateringen.

Voor het eerst vindt daar een PANNA! Sterrenteamdag plaats. Een leerzame, maar vooral leuke voetbaldag voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 tot en met 13 jaar. Op deze dag staat plezier centraal. Daarnaast maken enkele deelnemers kans om geselecteerd te worden voor één van de PANNA! Sterrenteams!

Talentenjacht

Op locaties door het hele land worden tot en met de herfstvakantie van 2021 verschillende PANNA! Sterrenteamdagen georganiseerd. Aan het einde van iedere voetbaldag wordt een aantal jongens én meisjes van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd om naar de finaledag te komen. Tijdens deze finaledag krijgen alle geselecteerde voetballers uit het hele land de kans om zich in één van de PANNA! Sterrenteams te voetballen.

Nieuw dit jaar: alle uiteindelijke sterrenteams worden getraind door (ex-)internationals Ruben Schaken, Kika van Es en Richard Knopper. Aan de hand van verschillende activiteiten zullen zij de enthousiaste deelnemers klaarstomen voor het deelnemen aan een internationaal toernooi. Ook zullen de PANNA! Sterrenteams het hele seizoen worden gevolgd door jeugd-voetbalmagazine PANNA. Meer informatie is te vinden op www.pannasterrenteam.nl.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder