Landelijke jeugdtrainersavond in Den Haag

Op vrijdag 26 november 2021 zal, op het complex van HSV DUNO in Den Haag, de landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur.

Het thema van deze avond zal zijn: Het trainen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. Op deze avond zal aandacht worden besteed aan zowel techniek- als wedstrijdgerichte training.

De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te leren trainen en coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als de beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen. Clubs wordt dan ook verzocht deze informatie aan de jeugdtrainers door te geven, zodat ook zij deel kunnen nemen aan deze unieke jeugdtrainersavond. De jeugdtrainersavond is voor alle jeugdtrainers toegankelijk.

Aanrader

Het is zowel een aanrader voor de ervaren als de beginnende trainer. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal en waarbij de coaching afgestemd moet zijn op de spelers. De KNVB stelt een licentiepunt beschikbaar voor trainers die daar behoefte aan hebben.

Aanmelden

Aanmelding vooraf kan HIER plaatsvinden. Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn dus een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder