DSO trekt Barry Sikking aan als Hoofd Opleidingen

Na tientallen jaren als jeugdtrainer (van de bovenbouw) en Hoofd Opleidingen gewerkt te hebben bij sv DSO neemt Etienne Kleinis (voorlopig) afscheid van het actieve voetbalwerk. Barry Sikking (foto) is aangetrokken als nieuw Hoofd Opleidingen.

De club is Etienne Kleinis dan ook zeer erkentelijk voor het enorme werk dat hij de afgelopen decennia heeft verzet binnen de jeugdafdeling van DSO en hij gezorgd heeft voor het feit dat de jeugd al jarenlang op hoog niveau haar kunsten vertoont.

Inzicht

De club is enthousiast te kunnen melden, dat in de persoon van Barry Sikking een nieuwe Hoofd Opleidingen is aangetrokken. Een voetbalman in hart en nieren, die een volgende stap zal zetten bij de jeugd van DSO. Hij heeft onder anderen als jeugdtrainer gewerkt bij FC Kranenburg, Haaglandia, FC ‘s-Gravenzande en DWO, maar ook ervaring opgedaan als Hoofd Opleidingen bij die laatste Zoetermeerse club. De afgelopen acht jaar heeft hij als jeugdtrainer bij DSO absoluut zijn sporen verdiend en inzicht gekregen in de kwaliteiten binnen de jeugdafdeling van de club.

Uitdaging

,,Ik ben erg blij met deze fantastische uitdaging en zal alles in het werk stellen om dit zo goed mogelijk te doen en ik kijk uit naar de samenwerking met de nieuwe technisch manager voetbalzaken Jan Linkerhof, maar ik weet ook zeker dat Etienne Kleinis mij op de achtergrond zal blijven adviseren en ondersteunen, hetgeen voor mij een prettige bijkomstigheid is bij deze zware taak, die ik met alle plezier op mij heb genomen”, aldus een enthousiaste Barry Sikking.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder