O23 Divisie 4: Winst voor beide teams RKDEO, KMD onderuit bij HMSH

||||||||||||

In de 4e divisie komt RKDEO dit seizoen uit met twee teams. Beide ploegen waren aan de winnende hand in de eerste ronde. O23-1 versloeg Argon en de O23-2 schoof dorpsgenoot Nootdorp aan de kant. WIK verloor van FC ‘s-Gravenzande en ook KMD kon de winst niet pakken in het duel met HMSH.

Tekst: Roland van der Linden          |      Foto’s: Sander de Hollander

O23 4e divisie E

RVC Celeritas stuitte op GSC ESDO en miste in de openingsfase veel kansen. Tot drie keer toe kwamen de Rijswijkers op voorsprong, maar GSC ESDO kwam steeds weer terug. Met een vierde treffer stelde RVC Celeritas de zege toch nog veilig: 4-3. Richinell Ibrahim, Selcuk Karandenz, Chahid el Quarroudi en Kadir Yuarer scoorden voor RVC Celeritas.

RKDEO 2 won de dorpsderby van sv Nootdorp met 2-4. Namens de thuisploeg waren Joep van Wijk (strafschop) en Senna van Rijn de doelpuntenmakers. Anthony Ramasre (2x), Jelle Dikkers en Jesper Zaalberg schoten RKDEO naar de overwinning.

O23 4e divisie F

In Poeldijk opende Verburch de competitie met een 3-2 zege op Scheveningen. Namens de Westlanders waren Raphaël van der Vreede en Lucio Duivenstein (2x) productief. Emiel Rours en Ayoub Atai scoorden voor Scheveningers.

WIK nam door een doelpunt van Mohammed ben Ahmed nog wel de leiding tegen FC ’s-Gravenzande, maar zag de bezoekers daarna op gelijke hoogte komen door een benutte strafschop van Quint van Dam. Daarna maakte FC ’s-Gravenzande het karwei vakkundig af door treffers van   Amin Mehrab, Yuri Dijkman en opnieuw Van Dam: 1-4.

KMD was ondanks twee treffers van Stuart Vastenburg niet opgewassen tegen HMSH. De Haagse ploeg zegevierde met 4-2.

O23 4e divisie G

Een vrije trap van Ayoub el Yaagoubi ging via de muur en de handen van Argon-doelman Sam de Haan het doel in en betekende de 1-0 voor RKDEO. Tien minuten later viel de 2-0 nadat Ishaan Makhanlal de bal uit de rebound binnenschoot. Op slag van rust had RKDEO ook de 3-0 te pakken door een treffer van Nordin Maghnouji.

Ook in de tweede helft bleven de Nootdorpers het doel vinden en liep de score op naar een 7-2 eindstand. Mats Hofland, Ishaan Makhanlal, Alec Pellemans en Lars Cloosterman waren trefzeker. Namens Argon scoorden Stan van Beers en Tim Lansman.

DSO opende de competitie met een 1-1 gelijkspel in het uitduel bij Soccer Boys. In een gelijkwaardig duel scoorde Ivan Ritzen voor de Zoetermeerders.