Keeperstrainer Mo El Amraoui en FC Zoetermeer verlengen contract

Ook komend seizoen is FC Zoetermeer weer verzekerd van de diensten van Mo El Amraoui (foto), de keeperstrainer en eigenaar van MHD Keepersschool en al sinds 2018 betrokken bij FC Zoetermeer.

,,Aangezien dit al jaren naar ieders tevredenheid gaat, zijn we verheugd dat Mo ook het nieuwe seizoen de keepers onder zijn hoede heeft. Met deze verlenging gaat Mo zijn vierde seizoen in bij FC Zoetermeer en daaruit spreekt grote wederzijdse waardering”, laat Peter Lieffering, namens de commissie voetbalzaken van FC Zoetermeer weten.

Gezond

Mo El Amraoui: ,,Ik heb het erg naar mijn zin bij FC Zoetermeer. Het is een warme club met leuke mensen en een gezond sportklimaat. Bovendien hebben we een fijne keepersopleiding, keepers met veel potentie en een goede samenwerking met de jeugdkeepers. Ook de band met de vier selectiekeepers is fantastisch. Mijn uitdaging is om de keepers nog meer bagage mee te geven zodat de kwaliteit nog hoger wordt en ervoor te zorgen dat zij hierdoor nog meer stappen kunnen maken.”

MHD-school

Mo El Amraoui zal ook volgend seizoen samen met zijn collega’s Patrick van der Krogt en Gaby van Alphen de seniorenkeepers en jeugdkeepers uit de onder- en bovenbouw gaan trainen. ,,Naast de passie, het enthousiasme en beleving voor het keepersvak heeft hij door zijn zeer succesvolle keepersschool ook een groot netwerk binnen en buiten de regio opgebouwd”, aldus Lieffering. Inmiddels maken meerdere verenigingen in de regio en daarbuiten gebruik van de expertise en kunde van de trainers van MHD-Keepersschool.

Cursussen

Naast het trainen van keepers biedt FC Zoetermeer aan de MHD keepersschool van Mo El Amraoui ook de ruimte om op zondagen eigen cursussen te geven. Deze cursussen zijn bedoeld voor alle keepers of keepsters van 9 tot en met 25 jaar. Een lidmaatschap van FC Zoetermeer is hiervoor niet noodzakelijk.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder