Feyenoord breekt na dit seizoen met Stanley Brard

De wegen tussen Feyenoord en Stanley Brard (foto) scheiden zich na afloop van dit seizoen. Het aflopende contract van het Hoofd Opleiding van de club wordt namelijk niet verlengd.

Feyenoord heeft dat nieuws vandaag naar buiten gebracht. De positie van Brard stond deze week al onder druk. Brard stuurde namelijk een e-mail, waarin een aanbeveling stond voor het ontslag van de jeugdtrainers Ulrich van Gobbel, Melvin Boel, Remco Schol en inspanningscoach Mark Onderwater, naar een verkeerde afzender. Die e-mail kwam namelijk niet terecht bij algemeen directeur Mark Koevermans, maar bij Mark Onderwater, die in die e-mail ook genoemd werd.

Tweede

Nu Feyenoord het aflopende contract met Brard niet verlengt, komt er een einde aan een samenwerking van tweeëneenhalf jaar. Het was een tweede overeenkomst met Brard, die eerder al tussen 2006 en 2013 werkzaam was voor de club.

Trots

Brard over zijn vertrek op de clubsite: ,,Zich ontwikkelen en doorbreken doen de jongens natuurlijk primair zelf – en met de hulp van de fantastische trainers en begeleiders die nog steeds rondlopen op de Academy – maar het vervult met trots te weten dat mede mogelijk te hebben gemaakt. Ik was graag nog een of meerdere jaren doorgegaan. Desalniettemin kijk ik met ontzettend veel plezier terug op mijn tijd op Varkenoord.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder