Stoere Meidenclinic bij FC Zoetermeer weer enorm succes

Zondag was het dan eindelijk zo ver! In totaal 36 enthousiaste meiden waren op Sportpark FC Zoetermeer present voor de meidenclinic onder leiding van MHD Keepersschool en Angel Pronk.

Na een gezamenlijke warming-up gingen de stoere meiden in groepjes uiteen om, met hun trainer van de middag, aan de verschillende voetbaloefeningen te beginnen. Speciaal voor de keepsters had trainer Mo verschillende uitdagende oefeningen in petto! Tussendoor konden de meiden en trainers weer even warm worden met warme chocomel of overheerlijke zelfgemaakte kippensoep.

Partijtjes

Daarna gingen de meiden weer enthousiast het veld op. Na nog een paar oefeningen werd er afgesloten met verschillende partijtjes. De allerkleinste meiden mochten hun skills nog even laten zien bij het penaltyschieten.

Ondanks de wind, gingen de meiden moe maar voldaan om 15 uur weer naar huis met een goodiebag en een voetbal. Het was weer een geslaagde middag, met dank aan Angel Pronk, MHD Keepersschool de trainers van de M015 en MO19 en natuurlijk alle andere vrijwilligers van FC Zoetermeer, die zich weer volop hebben ingezet om er een mooie middag van te maken.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder