Haaglanden Voetbal langs de velden

De competitie is al bezig in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklassen. Dit weekend start ook op grote schaal de strijd om de KNVB-districtsbeker. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en bij onderstaande duels zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf.

Zaterdag

AFC-Scheveningen, Achilles’29-FC ’s-Gravenzande, VELO-SHO, Wippolder-Heinenoord, DHC-Vitesse Delft, VUC-Die Haghe, Neptunus Schiebroek-Forum Sport, SVC’08-Sparta am., sv Nootdorp-Nieuwenhoorn, DCV-HVC’10, sv Honselersdijk-Spartaan’20, GDA-Bergambacht en OVV-FC Skillz za.

Verder brengen wij overzichten van alle bekerpoules op zaterdag.

Zondag

Hoogland-Westlandia, Quick-OFC, Hoogeveen-HBS, vv Emmen-RKAVV, Alphense Boys-TAC’90, Olympia-RKDEO en WIK-Slikkerveer. Verder brengen wij overzichten van alle bekerpoules op zondag.

Uiteraard zijn wij ook aanwezig met fotograaf, verslaggever en cameraman bij het duel in de Keuken Kampioen Divisie tussen ADO Den Haag en FC Eindhoven.

Liefs 21 wedstrijden. Natuurlijk worden zaterdag- en zondag in de loop van de avond alle verslagen, foto’s en overzichten gepubliceerd op deze website. Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder