Beker Groep 2 poule 35 t/m 46: HPSV schiet half dozijn treffers vol

In poule 35 had Duindorp SV haar handen vol aan SEV, maar won wel. DSVP deed in poule 41 goede zaken met een zege op Rijnmond Hoogvliet Sport. Dat kan niet gezegd worden van Quintus dat van Floreant verloor. HPSV won in een doelpuntrijk duel van Football Factory.

Poule 35

Duindorp sv hield SEV onder de duim. Op Houtrust had Duindorp SV door een doelpunt van Robin van Roon een 1-0 voorsprong te pakken. Na twaalf minuten in de tweede helft mocht Van Roon aanleggen voor een strafschop en faalde niet: 2-0. Een paar minuten later kwam SEV terug in het duel. Japer Koning schoot de bal binnen: 2-1. Met nog tien minuten te spelen was het duel voorbij. Met zijn derde treffer was Van Roon verantwoordelijk voor de 3-1. Vlak voor tijd had Jasper Koning het laatste woord en zette de 3-2 op het bord. Hekelingen en Meerburg kwamen een 3-3 gelijkspel overeen.

Poule 40

De Ster, dat weer terugkeerde in het standaardvoetbal, kreeg klop van FC Banlieu. De nieuwe Rotterdamse club was met 5-3 de bovenliggende partij.

Poule 41

DSVP liet zich van haar beste kant zien dankzij een 5-2 overwinning op Rijnmond Hoogvliet Sport. De thuisclub nam de leiding in het duel door een treffer van Dylan de Haan. Na de gelijkmaker van Rijnmond HS liep DSVP weg naar een 4-1 voorsprong. Rick Groen, Dylan de Haan en Nick Jense waren scherp in de afwerking. Na de 4-2 bepaalde Dylan de Haan de eindstand op 5-2. Rhoon en VVSB hielden de brilstand op het scorebord.

Poule 42

Het duel tussen Quick Steps en Pernis werd niet gespeeld. De Rotterdammers zegden een uur voor aanvang af vanwege corona-perikelen. PGS/VOGEL kon het niet bolwerken tegen Zwammerdam. De Haagse club kwam al met tien man te staan na een rode kaart en verloor het duel met 4-2. Voor de formatie van trainer Vita Lorente scoorden Glenn Plum en Bas Sant.

Poule 43

DVC kwam een 2-2 gelijkspel overeen met ASW. Joey Nolten en aanvoerder Melvin Legierse waren doeltreffend voor de equipe van trainer Dennis Glasbergen (foto). Melissant won haar thuisduel met AGE/GGK met 2-0.

Poule 45

Op het Sporterrein van de TU-Delft moest Ariston’80 haar meerdere erkennen in OHVV. Trainer Martin de Graaf zag zijn team met 1-2 verliezen. Quintus kon niet imponeren tegen Floreant. In Boskoop kwam de thuisploeg niet in gevaar en boekte een 3-0 overwinning.

Poule 46

Het duel tussen HPSV en Football Factory leverde een doelpuntenfestijn op. De politiemannen trokken na een 2-1 ruststand met 6-5 aan het langste eind. Chris Bovenlander eiste met drie treffers een hoofdrol voor zich op.