Beker Groep 2 poule 11 t/m 20: Maasdijk walst over Haagse Hout heen

REMO pakte een punt in het uitduel bij GoudSwaardse Boys. DWO kreeg een domper te verwerken met een nederlaag tegen FC Maense. Maasdijk liet geen spaan heel van Haagse Hout. Graaf Willem II-VAC behaalde een knap resultaat met een gelijkspel tegen KMD.

Poule 11

In Rijswijk opende Vredenburch de bekercompetitie tegen LSVV’70. De thuisploeg kwam goed voor de dag en won het duel met 3-1. IJVV Zwervers had de overhand in het uitduel tegen Nieuwkoop en won met 1-3.

Poule 12

Het duel tussen GSC ESDO en SVO Buytenpark eindigde zoals het begonnen was. In Den Haag konden beide teams het net niet vinden: 0-0. REMO moest een uitduel spelen bij GoudSwaardse Boys en hield aan het duel een punt over. Taylor Schotte en Faisal Jekmane scoorden voor REMO: 2-2. Mohamed Achalhi van REMO kreeg vlak voor tijd rood na een harde tackle op een doorgebroken speler.

Poule 13

Trainer Henk Baggerman (foto) zag zijn KSD-Marine tegen een 0-1 nederlaag aanlopen in de strijd met de amateurs van Excelsior.  SIVEO won in het andere pouleduel met grote cijfers van WDS: 0-7.

Poule 14

DWO kon tegen FC Maense de punten niet mee terug nemen naar Zoetermeer. De mannen van trainer Edmund Vriesde kregen met 3-2 klop. Chadion Melfor en Kael Zulu scoorden voor DWO. Quick Boys 2 bleef aan de goede kant van de score tegen Zwarte Pijl: 2-1.

Poule 15

Harm-Jaap Boersma schoot Oegstgeest op een 0-1 voorsprong in het duel met Verburch. De bezoekers konden de voorsprong niet vasthouden. De mannen van trainer John Zuiderwijk keerden het tij en wonnen met 2-1. De eerste wedstrijd van GDA liep op een teleurstelling uit. Bergambacht was met 2-4 de betere ploeg. De bezoekers namen een 0-1 voorsprong, waarna invaller Michael van Zwam de achterstand omboog met twee treffers in een 2-1 voorsprong. Een kwartier voor tijd kwam Bergambacht langszij en sloeg in de slotfase nog tweemaal toe: 2-4.

Poule 18

Maasdijk had een eenvoudige middag tegen Haagse Hout. In de eerste helft speelde Maasdijk nog onwennig op het nieuwe veld en ging met een 2-0 voorsprong de rust in. René van der Lee en Maarten Laan troffen doel. Na rust was Maasdijk de betere ploeg en voegde nog zeven treffers aan het totaal toe. Robin van de Ende, Wouter Boers, Nikki Krouwer voerden de score op naar 5-0. Met een zuivere hattrick zorgde Kevin van den Berg voor een 8-0 tussenstand. Kees van der Hout schoot de laatste treffer binnen: 9-0.

Poule 19

Wanica Star leverde een prima prestatie door Groeneweg op een 2-2 gelijkspel te houden. Ook bij rust was de stand in evenwicht: 1-1. Danny Geerman zorgde voor een 1-0 voorsprong. Na twee doelpunten van Groeneweg redde William Richardson een punt voor Wanica Star: 2-2. Teylingen, dat net als Groeneweg van de zondag overkwam, won met 3-0 van Nicolaas Boys.

Poule 20

KMD liet zich verrassen door Graaf Willem II-VAC. In Wateringen nam de thuisploeg de leiding door een treffer van Arend Balijon. In de tweede helft kon Graaf Willem II-VAC nog de gelijkmaker produceren: 1-1.