Beker Groep 1 poule 11 t/m 19: sv Honselersdijk ruim langs Spartaan’20

||||||||||||||||||

Voor Te Werve en Laakkwartier begon het bekeravontuur in mineur. De Rijswijkers konden de kansen niet benutten in het uitduel bij ONA en kregen met 2-0 klop. Laakkwartier ging over de knie bij BVCB. Westlandia speelde gelijk tegen Alexandria’66. Lichtpuntje was sv Honselersdijk, dat eenvoudig Spartaan’20 aan de kant schoof.

Tekst: Roland van der Linden       |     Foto’s: Koos Ophorst

Poule 11

Te Werve reisde met een verre van complete selectie af naar ONA. Om diverse redenen moest trainer Huib van Oostrom spelers missen. Ook zit hij nog te wachten op twee spelers waarvan de overschrijving nog moet rondkomen. Tot aan de rust werd niet gescoord in het bekerduel. Na de thee kwam ONA al snel op voorsprong. Te Werve kreeg daarna zat mogelijkheden, maar miste de scherpte in het afronden. In de slotfase gooide de Goudse thuisploeg de deur dicht door de 2-0 te scoren.

Poule 13

BVCB, de equipe van trainer Dick Boereboom, versloeg Laakkwartier met maar liefst 5-1. Volgens trainer Roel Zandbergen jr. een geflatteerde nederlaag. De enige treffer van de Haagse equipe kwam op naam van Connor Coward.

Poule 14

In Rotterdam stond het vizier van Alexandria’66 en Westlandia (za) niet op scherp. Beide teams verzuimden te scoren, waardoor het scorebord na negentig minuten voetballen een 0-0 stand aangaf.

Poule 19

sv Honselersdijk boekte een overtuigende 4-1 overwinning op Spartaan’20. De mannen van trainer André Lourens namen al binnen twintig minuten spelen een 2-0 voorsprong tegen de Rotterdamse tweedeklasser. Nick van der Kraan en Brian Valstar troffen doel.

Spartaan’20 kwam nog terug in het duel, maar kreeg vlak voor rust een nieuwe tik toen Valstar de 3-1 op het bord plaatste. In de tweede helft was opnieuw Valstar trefzeker en werd de eindstand 4-1.

Het duel tussen Charlois en COAL in deze poule 19 eindigde onbeslist in 1-1.