Haaglanden Voetbal langs de velden

De competitie is al bezig in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklassen. Dit weekend het tweede duel in de strijd om de KNVB-districtsbeker in poulevorm. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en bij onderstaande duels zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf.

Zaterdag

Competitie: Scheveningen-Jong Sparta en FC ’s-Gravenzande-ARC
Beker: Spirit-Wippolder, Vitesse Delft-VELO, SHO-DHC, Die Haghe-Brielle, Forum Sport-Deltasport, RKDEO-Alexandria’66, Nieuwenhoorn-SVC’08, HVC’10-sv Den Hoorn, FC Oegstgeest-GDA en FC Skillz za – TOGB za.

Verder brengen wij overzichten van alle bekerpoules op zaterdag.

Zondag

Competitie: Westlandia-Blauw Geel’38, OSS’20-Quick, HBS-Purmersteijn, RKAVV-rvv Velsen, TAC’90-vv Emmen en ADO Den Haag Vrouwen-Ajax Vrouwen.

Verder brengen wij overzichten van alle bekerpoules op zondag.

Liefs 18 wedstrijden. Natuurlijk worden zaterdag- en zondag in de loop van de avond alle verslagen, foto’s en overzichten gepubliceerd op deze website.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Nergens zo uitgebreid op de wedstrijddag de verslagen, foto’s en overzichten.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder