Beker Groep 2 Poule 11 t/m 20: Zeges voor Verburch, KMD en Gr.WII-VAC

GSC ESDO won het uitduel bij stadsgenoot REMO. Ook Graaf Willem II-VAC was aan de winnende hand tegen HBSS. In dezelfde poule boekte KMD een overtuigende overwinning op Oud-Beijerland. GDA speelde tegen FC Oegstgeest knap gelijk. Verburch bond Bergambacht aan de zegekar.

Poule 11

Vredenburch kon niet voor een surprise zorgen tegen IJVV Zwervers. De Rijswijkse formatie ging met 2-1 onderuit. Jael Paas scoorde de enige treffer voor Vredenburch.

Poule 12

REMO speelde een prima partij tegen GSC ESDO, maar kon een nederlaag niet voorkomen door veel gemiste kansen. De bezoekers waren met 2-3 aan de winnende hand. Wesly Statius en Mo Solliman waren de doelpuntenmakers namens REMO. SVO Buytenpark verloor met 0-1 van Goudswaardse Boys.

Poule 13

KSD Marine trad in Zegveld aan tegen SIVEO’60. De mannen van trainer Henk Baggerman moesten met 3-0 het hoofd diep buigen. SIVEO’60 heeft net als Excelsior (am) zes punten. De Rotterdammers waren WDS met 3-1 de baas.

Poule 14

Ook bij DWO  droeve gezichten na afloop van hun duel met Quick Boys 2. De Zoetermeerders verloren ondanks treffers van Wouter van Ginkel en Chadion Melfor met 2-5 van de reserves van de club uit de Bollenstreek.

Poule 15

Verburch boekte haar tweede zege in het bekertoernooi. De Poeldijkers kwamen door een eigen doelpunt op voorsprong. Na de gelijkmaker van de thuisploeg zorgde Vince van der Knaap nog voor rust voor een 1-2 stand. Dave Zwinkels bepaalde met een kopbal de eindstand op 1-3.  Een terechte zege voor Verburch, dat weinig kansen weggaf.

GDA leverde een mooie prestatie door derdeklasser FC Oegstgeest op een 2-2 gelijkspel te houden. Rens van der Spek kopte de bal voor de thuisploeg langs doelman Alessandro Visser in de verre hoek. De 1-0 bleef tot de rust op het bord staan.  Na de thee bleef Oegstgeest druk zetten, maar kwam GDA op gelijke hoogte. Invaller Michael van Zwam veroverde de bal op het middenveld en bekroonde zijn actie vervolgens met een treffer. Van Zwam maakte drie minuten later een domme overtreding in de verdediging. De gegeven strafschop werd door Joey Driessen ingeschoten. Niet veel later kwam de eindstand op het bord. Een hoekschop van Jeroen Mantel werd door Michael van Zwam in de verre hoek gekopt: 2-2

Poule 18

Voor Haagse Hout zit het bekeravontuur erop. De Haagse club verloor ook haar tweede en laatste duel. Op het Vlamenburg was Warmunda met 0-4 duidelijk de betere ploeg. Sohrab Safi speelde een hoofdrol met drie treffers. Ook Jasper Kortekaas pikte zijn doelpuntje mee. Warmunda strijd met Maasdijk om de eerste plaats volgende week. Maasdijk kwam niet in actie omdat Lekkerkerk zich terugtrok uit het bekertoernooi.

Poule 19

Wanica Star moest zich gewonnen geven tegen Nicolaas Boys. De Haagse ploeg verloor met 2-1. Yener Tellez was de doelpuntenmaker namens Wanica Star.

Poule 20

KMD heeft de leiding genomen in poule 20 na een 0-3 overwinning op Oud-Beijerland. In de eerste helft scoorde Boy Verwoerd. Na de doelwisseling schoten Arend Balijon (0-2) en Dylan Groen (0-3) ook nog raak voor de Wateringers.

Graaf Willem II-VAC heeft net als KMD vier punten, maar een minder doelsado na een 4-2 zege op HBSS. Bob Huiskes en Brian de Jong zorgden voor een 2-0 stand bij rust. Ook na de hervatting was Brian de Jong trefzeker: 3-0. HBSS kwam terug in het duel met twee doelpunten. Verder liet de ploeg van trainer Jan de Jong (foto) het niet komen.  Laurens Bentvelzen gooide het duel definitief op slot: 4-2.