Beker Groep 3 poule 1 t/m 5: ODB langs WIK, SVH op schot bij sv Erasmus

||||

SEP pakte de volle buit op bezoek bij Sporting Leiden, ODB trok aan het langste eind tegen WIK, en Stompwijk’92 was te sterk voor DHL. SVH haalde uit bij sv Erasmus (zo) (2-6), terwijl sv Madestein met dezelfde cijfers thuis onderuitging tegen Voorschoten’97.

Tekst: Ton Beije     |    Foto’s: Alex Pronk

Poule 1

SEP had bij Sporting Leiden bij rust al een 0-2 voorsprong genomen door doelpunten van Tyler van Baalen, waarvan de tweede uit een strafschop. Tussendoor kreeg een spelers van de thuisploeg nog een rode kaart voorgehouden, zodat de Leidse ploeg met een man minder door moest. Na rust bepaalde wederom Van Baalen de eindstand op 0-3 voor de ploeg van trainer Marcel de Letter.

Poule 2

ODB trok aan de Albardastraat met 3-0 aan het langste eind tegen WIK. Khalid Hadchoune opende voor het team van Martin Abbenhuis de score in de eerste helft. Na de thee voerde Romano Charité de score op naar 3-0. Een stand die ook op het bord stond bij het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Merkestein.

Poule 3

Na een 0-0 stand bij rust, zegevierde Stompwijk’92 voor eigen publiek met 3-1 over DHL. De Delftenaren waren voor rust de betere ploeg, maar kwamen niet tot scoren. In het tweede bedrijf kwam de thuisploeg van trainer Patrick Kamperveen op een 2-0 voorsprong via Rick de Haan op aangeven van Kite Beuvink, die zelf verantwoordelijk was voor de tweede treffer na voorbereidend werk van Nick Ammerlaan. Vlak voor tijd deed het DHL van trainer Tayyab Chaudhry iets terug via Cas Harte, maar het laatste woord in de slotminuut was toch voor de gastheren. Weer Kite Beuvink bepaalde uit een voorzet van Pim van der Arend de eindstand op 3-1.

Poule 4

SVH was een maatje te groot voor de zondagploeg van buurman sv Erasmus. Het team van Huib van Oostrom Soede won, na een ruststand van 0-1, afgetekend met 1-4. De SVH-treffers kwamen van Wesley Schouten, Rayvano van Alphen (trok zijn overschrijving naar GDA in), Anass el Mokadmi en Oussama el Haddioui. De eer voor sv Erasmus werd gered door Sven Heemskerk. Het duel stond onder leiding van scheidsrechter Louis Wagner.

Poule 5

Zuid West DH ging kopje onder bij HOV/DJSCR – Zuid West DH, dat ruim met 6-2 won. De beide doelpunten van het team van trainer Jilali Laari kwamen van Mohamed Boaloua. Anass Morabit moest na tweemaal geel van arbiter Harrie Hamer voortijdig richting kleedkamer.

Ook bij het duel tussen sv Madestein en Voorschoten’97 (zo) werd achtmaal gescoord. Na een ruststand van 2-2 vertrok het Voorschoten’97 van trainer Denis Luhulima huiswaarts met een 2-6 overwinning op zak. Roel Brute en Reginald Poeran (uit een strafschop toegekend door arbiter Henk Ruijl) troffen doel voor sv Madestein. Het halve dozijn treffers van de bezoekers kwam van Roy Elligens (2x), Nicola Nikolic (2x), Bennie Hoogewoning en Jesse Vijlbrief: 2-6.