Beker Vrouwen Groep 2: DSVP en Lyra verder zonder puntverlies

Met een dikke overwinning op Concordia plaatste DSVP zich eenvoudig voor de volgende bekerronde. Ook Lyra kwam een ronde verder na een overtuigende zege op Die Haghe. FC ’s-Gravenzande liet geen spaan heel van streekgenoot sc Monster.

Tekst: Roland van der Linden

DSVP boekte een eenvoudige 7-1 overwinning op Concordia. De club uit Delft ging met 7-1 over de knie. DSVP won in poule 1 al haar duels. Graaf Willem II-VAC komt pas dinsdag in actie tegen het tweede team van Berkel.

De Jonge Spartaan werd nummer één in poule 3 na een 3-1 overwinning op Zuidland 2. Van het duel tussen Maasdijk en FC Rijnvogels 2 is nog geen uitslag bekend.

Het gemeentelijke onderonsje tussen Forum Sport en RKAVV eindigde in een 2-2 gelijkspel. Dit was voldoende voor de Leidschendamse vrouwen om de eerste plaats in poule 5 te behouden met zeven punten. Forum Sport eindigde op een tweede plaats met vijf punten.

Veilig

sv Den Hoorn kwam niet in actie omdat tegenstander VCS geen team op de been kon brengen. sv Den Hoorn bezet nu de tweede plaats achter VVOR in poule 7. De Rotterdamse vrouwen waren met 2-3 net te sterk voor de reserves van Jodan Boys.

Lyra won ook haar derde duel en kroonde zich tot de winnaar van poule 11. De Westlandse vrouwen waren met 5-0 Die Haghe de baas. In het andere duel won Sparta in Katwijk van Quick Boys met 3-4.

FC ’s-Gravenzande stelde in poule 12 de eerste plaats veilig met een forse overwinning op Sportclub Monster. Op het Juliana Sportpark was de thuisploeg met 8-1 duidelijk de betere ploeg. Ariston’80 hielp FC ’s Gravenzande een handje door Zestienhoven, dat haar vorige twee duels won, met 1-3 te verslaan.

Het Goudse Jodan Boys pakte de eerste positie in poule 13 na een 0-5 overwinning op DCV. DSVP 2 boekte haar eerste zege ten koste van Cabauw. Op eigen veld kwam een 4-3 zege op het scorebord te staan.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder