Beker Groep 3 Poule 1 t/m 3: SEP en ODB in mineur na dikke nederlagen

||||||||||||

SEP en ODB verloren beide hun tweede duel in het bekertoernooi van groep 3. SEP moest de winst aan Steeds Hooger laten. Voor ODB viel er weinig eer te behalen tegen Slikkerveer. FC Skillz kwam niet in actie tegen Stompwijk’92.

Tekst: Roland van der Linden         |      Foto’s: Franca Dobbe

Poule 1

SEP kon op Sportpark Tanthof Zuid tot aan de rust tegenstander Steeds Hooger bijhouden. De teams gingen de rust in met een 1-1 stand op het bord. Marco van Blitterswijk was doeltreffend voor de Delftse club. In de tweede helft trokken de Rotterdammers het duel naar zich toe en grepen de eerste plaats in de poule met een 1-4 overwinning.

Poule 2

ODB kon geen potten breken tegen Slikkerveer. Bij rust stonden de mannen van trainer Martin Abbenhuis al met 4-0 achter. In de tweede helft hield ODB de schade nog enigszins beperkt. Slikkerveer stapte van het veld met een 7-2 overwinning. Nicky Linnenbank en Dennis Wille namen de Haagse doelpunten voor hun rekening.