Zaalvoetbal: Ruime winst voor zvv Den Haag 2 en Stompwijk’92

Een overzicht van de door regioteams gespeelde wedstrijden in de Topklasse B en de Hoofdklasse C bij de mannen. zvv Den Haag 2 won met grote cijfers van FC Maense en Stompwijk’92 was flink op schot in Waddinxveen bij ASW.

Tekst: Alex Pronk

Topklasse B

Zuid West – Multicult

In sporthal Overbosch zag scheidsrechter Marcel Wandel Zuid West DH en Multicult in een gelijk opgaande wedstrijd met 5-5 tegen elkaar gelijkspelen. Namens de ploeg van coach Basri Güçlü (Multicult) scoorde Samir Oulhani (2x), Ayoub Kadouri (2x) en Ismail Benhammouch.

zvv Den Haag 2 – FC Maense

Het zonder coach zittende reserveteam van zvv Den Haag deed in sporthal Leidschenveen aan de Vaz Diasdreef tegen het Rotterdamse FC Maense van zich spreken, door met 11–4 te winnen. Karam Boukhari (4x), Luthmarnick Maria (3x), de net van een blessure teruggekeerde Jeffrey Ramkisoen (2x), Hamza Boukhari (foto) (1x) en Ashwin Jhagroe (1x) namen de treffers voor hun rekening.

Hoofdklasse C

ASW – Stompwijk’92

De wedstrijd tussen het reserveteam van ASW en Stompwijk’92 begon redelijk spannend met wat speldenprikjes over en weer. Na een ruststand van 0–5 werd het in sporthal Dreef in Waddinxveen uiteindelijk 0-15 in het voordeel van Stompwijk’92. Namens coach Enrico Geus scoorden Lars van Santen (5x), aanvoerder Nick van den Bosch (4x), Sem Sweere (3x), Sem van der Salm (2x) en Rick de Haan (1x).

GZV Watergras 2 – Tutor

Bij de wedstrijd GZV Watergras 2 – Tutor werd in er in sporthal Mammoet in Gouda weinig gescoord. De Delftse Studenten trokken na een ruststand van 1–2 met 1–3 winnend aan het langste eind. Raf van Oosterhout scoorde het eerste doelpunt, de andere twee kwamen van Roy Groot. Na de wisseling van helft scoorde Lasse Bruun de derde treffer voor Tutor.

FC Westland 2 – Berkel 

In sporthal De Pijl in Naaldwijk won het reserveteam van FC Westland van het sterke Berkel met 6–2.  Arbiter Karun Binda zag Achraf el Ghalbzouri, Mohamed Maatoug en Hakim Habibi (allen 2x) namens de Westlanders scoren.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder