Warming-up zaterdag 1A: Twee streekderby’s op eerste speeldag

In 1A springt op de eerste competitiedag direct in het oog de ontmoeting in Voorburg tussen Forum Sport en sv Nootdorp. Ook VELO komt in een streekderby in actie. Aan de Noordweg in Wateringen ontvangt het Voorschoten’97.

Tekst: Ton Beije

Trainer Dennis den Turk (foto) wil met Forum Sport dit seizoen weer bovenin meedraaien. De Voorburgers kunnen gelijk al een zware klip omzeilen, door op eigen veld te winnen van sv Nootdorp. Maar de mannen van trainer Marco Jalink zullen zich zeker niet zo gemakkelijk gewonnen geven.

VELO wil voor eigen aanhang ook graag met een succesje beginnen. Voorschoten’97 heeft de hobbel die het team van trainer Kevin van der Geest daarvoor moet nemen. Daan van Rossum moet het duel vanaf de zijlijn bekijken na zijn rode kaart van vorig weekend in het bekerduel tegen DHC.

Ook sv Honselersdijk start de competitie met een thuisduel. Op De Strijphorst is Monninckendam te gast. Die Haghe, dat wisselend presteerde in de bekerpoule, gaat op bezoek bij fusieclub WV/HEDW. De formatie van trainer Pieter Jongmans mag nu laten zien wel klaar te zijn voor de strijd om de punten.

© Haaglanden Voetbal  

Lees verder