Warming-up zaterdag 4D/E: OLIVEO opent competitie tegen DVC

In 4D begint BSC’68 in eigen huis. FC Zoetermeer mag langs in Rotterdam bij Zestienhoven. RVC Celeritas vangt haar jacht op promotie vanuit 4E aan met een thuisduel tegen RAS. Semper Altius is gastheer voor SEV.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse D

Op Ons Nieuw Erf stuit BSC’68 in de eerste competitieronde op Ommoord. De twee clubs uit Zoetermeer starten op vreemde bodem. SVO Buytenpark, dat vorig seizoen onder de naam sv Oosterheem in de competitie uitkwam, start met een bezoek aan nieuwkomer FC Banlieue. FC Zoetermeer gaat langs bij Zestienhoven.

4e klasse E

RVC Celeritas presteerde prima in het bekertoernooi en de ploeg van trainer Dennis Young (foto) wil deze goede vorm doorzetten in de competitie. RAS vormt het eerste obstakel in de openingsronde. OLIVEO zal ook haar vizier op promotie gericht hebben. DVC komt langs in op sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker.

Gastheer

In Rijswijk is Semper Altius gastheer voor SEV. De Leidschendammers eindigen in haar bekerpoule op de laatste plaats en trainer Soechit hoopt dat zijn team aanmerkelijk beter gaat presteren in de competitie. In het Zuiderpark binden HPSV en Graaf Willem II-VAC de strijd met elkaar aan. REMO ontvangt HDV. Trainer Henk Baggerman speelt met zijn KSD Marine ‘in de kuil’ tegen Vredenburch, Voor De Ster, terug in het standaardvoetbal, staat een confrontatie met  Haagse Hout op het programma.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder