Warming-up zaterdag 3B: Nieuwkomer FC Skillz wacht meteen pittig duel

In het Westland kunnen de voetballiefhebbers in de derde klasse B kiezen uit vier duels. Vooral de confrontatie tussen Sportclub Monster en FC Skillz lijkt interessant om te volgen.

Tekst: Roland van der Linden

Nieuwkomer FC Skillz kan meteen de mouwen opstropen. De ploeg van voorzitter Terry Konings en trainer Oussama Bekkaoui (foto) start op Sportpark Polanen tegen Sportclub Monster. Beide teams kwamen als winnaar uit de poulefase van het bekertoernooi, dus nemen een goede vorm mee naar de competitie.

In het Westland staan nog meer boeiende duels op het programma. Verburch speelt in Poeldijk tegen Duindorps sv. Naaldwijk stuit op Schipluiden. Lyra werd uitgeschakeld in de beker. De formatie van trainer Pim van der Hoorn ontvangt het Haagse Quick Steps.

Het Zoetermeerse DWO speelt tegen de studenten Ariston’80. DSVP gaat op de Haagse Dynamiek op bezoek bij DUNO. sv Loosduinen zal haar handen vol hebben aan tegenstander KMD. Het team van trainer Martin de Mooij gooit normaliter ieder seizoen hoge ogen in de derde klasse.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder