Warming-up zondag 3A / 4A: Delftse derby in openingsronde

In de 3e klasse start Taurus met een uitduel bij SEP. WIK is in het Zuiderpark de gastheer voor SVH. In de 4e klasse mag Zuid West DH op eigen veld beginnen. FC Pretoria komt op bezoek.

Tekst: Roland va der Linden

3e klasse A

Het ambitieuze ODB vangt de competitie aan tegen een gerenommeerde tegenstander. AVV Alphen komt langs aan de Alberdastraat. sv Madestein komt op eigen veld in actie tegen Stompwijk’92. Voor SEP staat meteen een stadsderby op het programma. Taurus is de eerste tegenstander op sportpark Tanthof Zuid van de formatie van Marcel de Letter (foto).

Voorschoten’97 strandde in het bekertoernooi. De formatie van trainer Denis Luhulima vangt aan met een duel tegen het Rotterdamse HWD. DHL gaat op bezoek bij de zondagafdeling van Sporting Leiden.

4e klasse A

De vierde klasse zou van start gaan met maar zes clubs. Nog voor aanvang van de competitie trok CWO haar zondagelftal terug, waardoor nog vijf teams overblijven. Voor sv Erasmus had het meteen gevolgen, want dat komt nu de eerste ronde niet in actie. Zuid West DH bindt de strijd aan met FC Pretoria. FC Skillz (zo) maakt haar debuut in de zondagcompetitie in een uitduel bij Bolnes.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder